![]()  | ![]()  | 
Kefír je symbiotické spoločenstvo mikroorganizmov, ktoré dokážu pretvoriť mlieko na kyslý, ľahko stráviteľný a dokonca liečivý nápoj. Kefír sa dá jednoducho pripravovať v domácich podmienkach. Kefírové mlieko z obchodu môže byť dobré – ale účinkami ani zložením sa domácemu kefíru nevyrovná.
V knihe nechýba návod ako sa doma starať o svoj kefír, recepty, príbehy a skúsenosti, a tiež vysvetlenie liečivého pôsobenia tohto kyslomliečneho nápoja. Nájdete tam rad zaujímavých článkov o našich mikrobiálnych priateľoch, o plnohodnotnej výžive, o pravekom pôvode kefíru či dokonca o tajomstve nesmrteľnosti.
Autor: Matej Svorad Sabo
Počet strán: 288
Balenie: 1 ks

![]()  | 
			
			 Syrárske sady                                  Syridlá 
  | 
			Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby  | 
			Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky  | 
			
			 Milchema, spol. s r.o. 
  |