Dobrý deň, chcem sa opýtať na delenie camembertskej kultúry. Teda deliť každú osobitne? Keď chcem dať do zmrazovacích vreciek, mam si to vysvetliť tak, že rozdeliť do 10. vreciek, alebo do jedného v ktorom je 10 kociek? / Keby som dala celé vrecko do jedného syrenia, vrecko obsahuje 24 malých kociek, to sa mi zdá vela na 5 litrov mlieka/ Ďakujem za odpoveď
Dobrý deň, zaujímalo by ma koľko litrov mlieka dokážem spracovať pri kúpe jedného ks tohto produktu, a aký čas trvá proces vytvorenia dostatočnej vrstvy plesne na konzumáciu a v akých podmienkach sa táto pleseň vytvára.
Dobrý deň, sada je určená na spracovanie 50 litrov mlieka. Syr dozrieva 10 až 14 dní pri teplote 14-15 °C. Pri každom balení je stručný návod na výrobu.
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.
1 odpoveď
1 odpoveď