Yogourmet® je popredná značka domácej výroby jogurtu a kefíru od roku 1983 založená kanaďanom Lyo-San Inc.. Jogourmet je rodinná spoločnosť, ktorá bola priekopníkom lyofilizácia mliečnych kultúr.
Kefírová mliekarenská kultúra (sušená) určená pre aplikáciu v domácnostiach
Návod na prípravu:
Zloženie: Lactobacillus acidophilus, Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris, Lactococcus diacetylactis, Saccharomyces cerevisiae, Kluyveromyces lactis, Maltodextrin, obsahuje mlieko
Skladovanie a minimálna trvanlivosť:
Upozornenie: Pred konzumáciou smotanového zákvasu, jogurtu, kefíru, či acidofilného mlieka nezabudnite z nich oddeliť dve lyžičky, ktoré možno využiť na ďalšie zaočkovanie mlieka! Pri dodržaní hygienických podmienok je možné týmto spôsobom dosiahnuť niekoľkonásobné preočkovanie (5-10x). Potom je potrebné opäť použiť originálnu kultúru, aby bolo zaistené správne zastúpenie mikroflóry. Pri dodržaní správneho postupu pri príprave a očkovaní mlieka získate z jedného balenia 10 litrov kvalitného čistého jogurtu bez konzervantov a zdraviu škodlivých prísad.
Balenie: 1 ks
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |