Kultúry FreshQ® pozostávajú z niekoľkých tradičných baktérií mliečneho kvasenia, ktoré inhibujú nežiaduce kvasinky a plesne vo fermentovaných mliečnych výrobkoch. Tento účinok sa dosahuje aktívnou účasťou na procese prirodzeného kvasenia. Kultura potlaca rast kvasiniek a plesni, nijako nemeni chut vyrobku, produkt zostava dlhsie vyrazne cerstvejsi v chuti aj voni, umoznuje predlzit trvanlivost vyrobku. Jedna sa o najucinnejsie riesenie na trhu.
Použitie:
Kultúra sa používa v kombinácii s normálnou štartovacou kultúrou vo výrobe kyslomliečnych výrobkov.
Vhodné pre:
Krémový syr, syr, feta, jogurt, smotana, tvaroh.
Zloženie kultúry:
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus rhamnosus
Dávkovanie:
100 u / 1000 litrov mlieka
Návod na použitie
Vybrať kultúry z mrazničky tesne pred použitím. Vydezinfikovať povrch vrecka chlórom. Otvoriť vrecko a vysypať lyofilizované pelety priamo do pasterizovaného mlieka pri pomalom miešaní. Miešať 10 až 15 minút, aby sa kultúra rovnomerne rozdelila. Odporúčaná inkubačná teplota závisí od aplikácie, pri ktorej sa táto kultúra použije. Viac informácií o špecifických aplikáciách nájdete v našich technických brožúrach alebo odporúčaných receptúrach.
Trvanlivosť:
Minimálne 24 mesiacov od dátumu výroby pri skladovaní podľa odporúčaných podmienok.
Skladovanie:
V mrazničke pri teplote -18 ° C.
Stravovací status
Kóšer: Kóšer okrem sviatku Pesach Halal: Certifikované
VLOG: Vyhovuje
GMO: neobsahuje
Veľmi dôležité je upozornenie, že tieto kultúry sú doplnkové a nenahrádzajú fermentačné kultúry.
Balenie: 1 ks
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |