Sušená zmes jogurtových kultúr, jedinečná svojím zložením pre milovníkov Vegetariánstva a Vegánstva. NEOBSAHUJE mlieko, laktózu, lepok, sóju, orechy. Žiadne živočíšne produkty, žiadne geneticky modifikované organizmy, konzervanty ani doplnkové látky. Vhodné pre deti aj dospelých.
Zloženie:
1 miliarda živých mikroorganizmov - Lactobacillus gasseri, Lactobacillus casei sp. Rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobactrium breve, Bifidobactrium adolescentis, Streptococcus thermophilus
Chceli by ste si vyrobiť vlastný kvalitný vegánsky jogurt? Nie je nič jednoduchšie.
Návod: 1L mlieka rastlinného pôvodu (sójové, ryžové, mandľové a pod.) zohreje ma 37 - 39 °C a pridáme štartovaciu kultúru z jedného vrecka. Dobre premiešame, aby sa rozpustila. Nádobu so zaočkovaným mliekom zabalíme, prípadne zabalenú vložíme do termoboxu. Zaočkované mlieko necháme bez miešania kysnúť pri teplote 39 °C po dobu 8-10 hodín. Po tejto dobe nádobu (nemiešať) opatrne vyberieme z termoboxu a vložíme do chladničky. Po schladení na teplotu 10 °C je produkt pripravený na spotrebu. Kvalita jogurtu závisí od kvality rastlinného mlieka.
Skladovanie : Neotvorené vrecká skladujeme pri teplote 0 až 10°C po dobu dvoch rokov od dátumu plnenia /vyznačený na obale/ alebo pri teplote do 20 °C po dobu jedného roka na suchom tmavom mieste mimo slnečného svetla.
Balenie: vrecko 1g
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |