Syridlo radu CHY-MAX M tvorí 100% čistý chymozín mikrobiálneho pôvodu vyrábaný fermentáciou Aspergillus niger var. awamori, teda neživočíšne. Tento typ chymozínu je totožný so štruktúrou, vyrábanou z teľacích žalúdkov a poskytuje rovnaký výkon ako čisté teľacie syridlo (z hľadiska enzymatickej aktivity).
S ohľadom na dávkovanie je vhodné pre spracovanie aj malého množstva mlieka.
Syridlo má veľmi malú proteolytickou aktivitu, čo má priaznivý vplyv na priebeh zrenia, minimálne riziko horkosti a lámavosti syrov. Má veľmi dobrú zrážaciu schopnosť. Syrenina je pevná bez vyššej miery syrárskeho prachu v srvátke.
Je vhodné na výrobu akéhokoľvek typu syra: tvrdých, polotvrdých, mäkkých, plesňových a nízkotučných syrov.
Schválené ako Kóšer, Kóšer pre Pesach, Halal a vegetarián, GMO free.
Špecifikácie
* pri dodržaní skladovacích podmienok je minimálna trvanlivosť syridla najmenej 12 mesiacov od dátumu výroby. Po uplynutí tejto doby je syridlo stále použiteľné, len stráca na sile a preto je treba zvýšiť doporučené dávkovanie
Vplyv na minimálnu trvanlivosť syridiel má aj teplota skladovania a manipulácie. Je potrebné rozlišovať tieto teploty. Syridlo nie je potravina, ale prídavná látka do potravín, krátkodobé vystavenie syridla počas transportu aj pri vyšších vonkajších teplotách v letnom období má len nepatrný vplyv na jeho minimálnu trvanlivosť.
Obsah balenia:
Balenie: 100 ml
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |