V podstate syrová soľ je obvykle vločková nejodizovaná soľ. Soľ nie je jodizovaná, pretože do nej nebol pridaný chemický prvok jód .
Non-jodidovaná časť je rozhodujúcim faktorom, pokiaľ ide o výrobu syrov. Soľ v syre prispieva nielen k zlepšeniu chuti, ale tiež k jej konzervácii.
Prečo nemôže byť syrová soľ jodizovaná?
Jodizovaná soľ však vôbec nepomôže, pretože jód v soli inhibuje kultúry a baktérie, ktoré CHCETE vo svojom syre alebo na povrchu syra. Soľ obsahuje protihrudkujúcu látku.
Min. trvanlivosť: uvedená na obale
Hmotnosť: 1000g
Skladujte pri teplote: 15-25°C
Krajina pôvodu: Nemecko
Balenie: 1000g
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |