Viackmeňová zmesná smotanová kultúra obsahujúca Lactococcus lactis poddr. cremoris, Lactococcus lactis poddr. lactis, Leuconostoc mesenteroides poddr. cremoris a Lactococcus lactis poddr. diacetylactis. Kultúra tvorí arómu a CO2.
Kultúra sa používa hlavne pri výrobe syrov kontinentálneho typu (Gouda, Eidam, Leerdam, Samsoe) a mäkkých syrov (Camembert, syr s modrou plesňou) ako aj čerstvých syrov (Hrudka).
Návod na použitie:
Vybrat kultúry z mraznicky tesne pred použitím. Vydezinfikovat povrch vrecka chlórom. Otvorit vrecko a vysypat lyofilizované pelety priamo do pasterizovaného mlieka pri pomalom miešaní. Miešat 10 až 15 minút, aby sa kultúra rovnomerne rozdelila. Odporúcaná inkubacná teplota závisí od aplikácie, pri ktorej sa táto kultúra použije. Viac informácií o špecifických aplikáciách nájdete v našich technických brožúrach alebo odporúcaných receptúrach.
Odporúčaná inkubačná teplota : 25-35 °C
Dávkovanie: 1 vrecko na 50 litrov mlieka
Skladovanie: pri teplote -18 °C
Doba použiteľnosti: 24 mesiacov od dátumu výroby
Upozornenie: pri delení na veľmi malé dávky (na 1L mlieka a pod.) negarantujeme výsledky
Balenie: 1ks
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |