Viackmeňová zmes termofilných, mezofilných kultúr a doplnkovej kultúry tvoriacu charakteristickú chuť.
Kultúra obsahujúca Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Streptococcus thermophilus a Lactobacillus helveticus.
Kultúra sa používa hlavne pri výrobe syrov Cheddar, Cheshire, Colby, Montery Jack, Fontal, Raclette, Saint Paulin.
Návod na použitie:
Vybrať kultúry z mrazničky tesne pred použitím. Vydezinfikovať povrch vrecka chlórom. Otvoriť vrecko a vysypať lyofilizované pelety priamo do pasterizovaného mlieka pri pomalom miešaní. Miešať 10 až 15 minút, aby sa kultúra rovnomerne rozdelila. Odporúčaná inkubačná teplota závisí od aplikácie, pri ktorej sa táto kultúra použije. Viac informácií o špecifických aplikáciách nájdete v našich technických brožúrach alebo odporúčaných receptúrach.
Odporúčaná inkubačná teplota : 25-35 °C
Dávkovanie: 1 vrecko na 500 litrov mlieka
Skladovanie: pri teplote -18 °C
Doba použiteľnosti: 24 mesiacov od dátumu výroby
Upozornenie: pri delení na veľmi malé dávky (na 1L mlieka a pod.) negarantujeme výsledky
Balenie: 1ks
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |