IOTA CL2 - Geotrichum Candidum - tvarohové syry
Zmes kultúr na výrobu tvarohových syrov typu Picodon, Charollais, Rigotte, St. Marcellin, Crottin
Dávkovanie: kultúra sa pridáva pred syrením priamo do mlieka v množstve 1 ampulka na 100 litrov pasterizovaného mlieka (200 litrov nepasterizovaného mlieka) pri teplote mlieka 20-22°C. Doba zrenia pred syrením 30min - 2hod. .
Jedná sa o mrazom vysušený prášok, balený v praktickej plastovej ampulke, ktorá umožňuje opakované uzatváranie a postupné odoberanie čiastočného množstva kultúry pri spracúvaní menšieho množstva mlieka. Je možné dávkovať kultúru priamo do mlieka,
Skladovanie a min. trvanlivosť: pri 10°C 3 mesiace a pri -18°C 2 roky
Balenie: 1 ampulka objem 3 ml
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |