Hodnotenie
7/10
 NÁKUPNÝ KOŠÍK
Košík:9 ks
bez DPH:92.67 €
s DPH:111.20 €
 DOPRAVU ZABEZPEČUJE
SPSSlovenská pošta
 ČAS
 ODPORÚČAME
 Zdieľanie

Acidofilná mliekarenská kultúra SAB (na 30-50 litrov mlieka)a)

Acidofilná mliekarenská kultúra (sušená) určená pre farmársku výrobu

Návod na prípravu:

  • Do  pasterizovaného mlieka (záhrev najmenej na 90°C, 2-3 min.)  vychladeného na 34-45°C vsypeme obsah sáčku z balenia a dobre premiešame.
  • Nádobu umiestnime na teplé miesto 35-37°C po dobu 16-20 hodín (nápoj nemožno pripraviť pri teplote pod 30°C!).
  • Po tejto dobe uložíme výrobok na niekoľko hodín do chladničky, čím dosiahneme jeho optimálnu konzistenciu a chuť.

Zloženie: sušené mlieko, kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. Kultúra neobsahuje GMO.

Alergén: mlieko

Skladovanie a minimálna trvanlivosť:

  • Skladovanie: pri 4°C
  • Minimálna trvanlivosť: vyznačená na obale

 

Balenie: 1ks

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 QR code
QR code
 Informačné centrum eshopu

Syrárske sady                                  Syridlá
Chlorid vápenatý
Mliekarenské kultúry                       Bylinky do syrov
Plachty a tvarožníky
Syrárske formy                                Syrársky vosk                          
Filtre na mlieko                                Ostatné pomôcky  

 


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedície
Poštovné
Možnosti platby
Ako nakupovať
Obchodné podmienky
Reklamácie
Ochrana osobných údajov                  Kontakty                                            Vaše otázky                                       

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.